Nye priser på tv-pakker hos YouSee

12-11-2018
Prisreguleringhttps://yousee.dk/~/media/Images/Forening_og_Erhverv/Billedmateriale/youSee_MidnightGreen_RGB_fuld.ashx
Nyheder i 2019
Kanalomlægning
Kanaloversigt 2019

Pr. 1. januar 2019 reguleres priserne på tv-pakkerne.
I november 2019 vil du modtage brev fra Hobro Boligforening med yderligere information om prisreguleringen på grundpakken. Grundpakken opkræves sammen med din husleje, men kan opsiges ved at kontakte Hobro Boligforening.

Prisstigningen fra YouSee sker som et led i den almindelige prisudvikling og grundet øget betaling for rettigheder og stigende priser på tv-kanalerne i pakkerne.

Priserne er heldigvis ikke det eneste der ændrer sig.
YouSee har nemlig valgt at investere i nogle nye og spændende tiltag, som man helt eksklusivt har adgang til via sin foreningsaftale.
  • You See lancerer en helt ny tv-kanal.  I samarbejde med Hollywoodstudiet Fox, lanceres en helt ny tv kanal i januar 2019, som automatisk bliver en del af Grundpakken. Her kan du blandt andet se serier, der modtog mere end 80 Emmy-nomineringer i år, og nye danske underholdningsprogrammer, som er produceret af YouSee. Kanalen kommer til at ligge på en fast kanalplads, ligesom dine andre tv-kanaler. Du kan også streame alt indholdet på tv.yousee.dk eller via YouSee Tv & Film-appen. Så kan du se det, når det passer dig.
  • To nye streamingtjenester på vej. Nu bliver det endnu sjovere at blande sin egen tv-pakke. Vi byder nemlig velkommen til streamingtjenesterne Fox+ og Nordisk Film+. Dermed er der 10 streamingtjenester i Bland Selv-universet.
  • Nu kan du også se tv via Apple TV. Et helt nyt samarbejde med Apple betyder, at du nu kan se YouSee Tv direkte via dit Apple TV 4. Find YouSee Tv & Film-appen i hovedmenuen, og navigér hurtigt og nemt rundt i din tv-pakke. Det er supersmart, hvis du kan lide at se tv via din store skærm. Du kan også se YouSee Tv via Chromecast, Android Tv, LG smart-tv, Samsung smart-tv og YouSee Tv-boksen.

I starten af 2019 går YouSee's teknikere i gang med en kanalomlægning. Det sker i etaper rundt i landet i perioden fra uge 3 til uge 8.

Kanaloversigt for 2019